Verwen jezelf met lingerie!

Geplaatst op 10 December 2009 | categorie: Algemeen, Lingerie |

Omaonderbroeken, grote hemden; als het om ondergoed gaat, dan nemen veel Nederlandse vrouwen het niet zo nauw. Als iets lekker zit, dan is het prima. Lingerie zul je dan ook niet standaard in een kledingkast aantreffen. Jammer, want met lingerie kun je juist jezelf ook ontzettend verwennen!

Je goed voelen en er goed uitzien begint namelijk bij de basis: goed ondergoed. Natuurlijk is het belangrijk om ondergoed te dragen dat lekker zit, maar je kunt ook best kiezen voor lingerie die lekker zit én mooi is. Als jij weet dat je een mooi setje onder je kleding draagt, dan geeft dat in ieder geval je humeur een flinke boost en dat zie je direct: je houding is beter, je straalt meer en je bent toegankelijker voor mensen. En dat allemaal dankzij een klein stukje stof!

Lingerie is er in alle soorten en maten. Van de kleine setjes, G-strings en jarretelles tot bustiers, babydolls en bodystockings. Eigenlijk zijn er veel meer soorten lingerie dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat een legging, een nachthemd en een panty officieel ook in de categorie ‘lingerie’ vallen?

Eigenlijk is er dus altijd wel een vorm van lingerie die bij je past. Laat je daarom niet tegenhouden door (je eigen) vooroordelen, maar stap gewoon eens een keer een lingeriewinkel binnen. Loop dan direct naar de mooie setjes, in plaats van de – enkel – comfortabele setjes en verwen jezelf eens met wat mooie lingerie. Je zult merken; het is de moeite waard!