Grote borsten verdienen de juiste ondersteuning!

Geplaatst op 8 May 2011 | categorie: Grote maten |

Een slechte houding verandert je hele uitstraling. In sommige gevallen is een goede houding een kwestie van rechtop lopen. Soms weerhoudt je lichaam je daar echter van en zul je iets anders moeten bedenken. Dat laatste is vooral het geval bij vrouwen met grote borsten. Onbewust lopen ze wat meer voorover gebogen, omdat hun borsten hen als het ware naar voren trekken. Dat is niet alleen funest voor je uitstraling, je helpt ook je rug er niet mee. De oplossing? Een goede ondersteunende beha die precies de steun biedt die je nodig hebt.

Voor grote borsten is een goede beha op maat een echte must. Beha’s die speciaal gemaakt zijn voor grotere borsten zijn vaak wat steviger, ze hebben extra dikke bandjes die niet in je schouders snijden en ze helpen je om beter overeind te lopen. Hierdoor is de kans op rug-, schouder- en nekpijn veel kleiner. Ook de kans op ‘smetten’, wanneer in de huidplooi onder de borst een huidinfectie optreedt, neemt aanzienlijk af.

Een goede ondersteunende beha kun je het beste kopen in een speciaalzaak. De prijzen zijn dan misschien wat hoger dan in de plaatselijke kledingzaak, maar je kunt er wel zeker van zijn dat je advies op maat krijgt en met een beha naar huis gaat die lang mee gaat. Ben je toe aan nieuwe beha’s? Laat dan altijd weer je maat opnemen en koop niet zomaar klakkeloos de beha’s die je de vorige keer ook aangeschaft hebt; je lichaam verandert bijna doorlopend en daarom is het niet vanzelfsprekend dat een bepaalde beha je na een jaar of twee jaar nog de juiste steun biedt. Even investeren in het herontdekken van je maat is dan geen overbodige luxe!