Zoekresultaten voor de categorie

Zomerse badmodetrends op een rijtje

Geplaatst op 14 June 2010 | categorie: Algemeen, Nieuws |

Langzaam maar zeker verdwijnen de dikke winterkleren uit de schappen en wordt er ruimte gemaakt voor lekkere luchtige, zomerse kledij. Uiteraard is er ook plaats gereserveerd voor de nieuwe badmode. Dit jaar lopen de trends erg uiteen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is!

In voorgaande jaren werden de bikini’s steeds kleiner en badpakken werden bijna niet gedragen. Dit jaar slaat dat helemaal om: de bikini’s mogen weer meer stof bevatten en ook badpakken zijn weer helemaal hot. De nadruk ligt nu juist op de stof, want die moet vooral comfortabel, bijzonder en chic zijn. En natuurlijk in rijke kleuren, het liefst donkerpaars, diepblauw of wijnrood.

Deze zomer wordt er vooral veel aandacht geschonken aan de vormen van badmode en dat is te zien aan de monokini die een rentree maakt. De monokini is een kruising tussen een badpak en een bikini: hoewel de buik vaak deels ontbloot is, bestaat de monokini slechts uit één stuk. Dit is de ideale oplossing voor vrouwen die graag wel wat van zichzelf laten zien – of gewoon lekker bruin willen worden – maar die zich ongemakkelijk voelen in een bikini. Veel monokini’s bedekken bijvoorbeeld precies het midden van de buik, een deel van het lichaam dat niet iedereen graag laat zien!

Voor het aanschaffen van badmode geldt hetzelfde als voor lingerie: pas altijd voor je iets koopt. Vergeet niet om in het pashokje ook wat bijzondere sprongen en bewegingen te maken: juist voor badmode is het belangrijk dat je er zeker van kunt zijn dat het goed blijft zitten tijdens het zwemmen!

Reageer nu!