Zoekresultaten voor de categorie

Verwen jezelf met lingerie!

Geplaatst op 10 December 2009 | categorie: Algemeen, Lingerie |

Omaonderbroeken, grote hemden; als het om ondergoed gaat, dan nemen veel Nederlandse vrouwen het niet zo nauw. Als iets lekker zit, dan is het prima. Lingerie zul je dan ook niet standaard in een kledingkast aantreffen. Jammer, want met lingerie kun je juist jezelf ook ontzettend verwennen!

Je goed voelen en er goed uitzien begint namelijk bij de basis: goed ondergoed. Natuurlijk is het belangrijk om ondergoed te dragen dat lekker zit, maar je kunt ook best kiezen voor lingerie die lekker zit én mooi is. Als jij weet dat je een mooi setje onder je kleding draagt, dan geeft dat in ieder geval je humeur een flinke boost en dat zie je direct: je houding is beter, je straalt meer en je bent toegankelijker voor mensen. En dat allemaal dankzij een klein stukje stof!

Lingerie is er in alle soorten en maten. Van de kleine setjes, G-strings en jarretelles tot bustiers, babydolls en bodystockings. Eigenlijk zijn er veel meer soorten lingerie dan je zou denken. Wist je bijvoorbeeld dat een legging, een nachthemd en een panty officieel ook in de categorie ‘lingerie’ vallen?

Eigenlijk is er dus altijd wel een vorm van lingerie die bij je past. Laat je daarom niet tegenhouden door (je eigen) vooroordelen, maar stap gewoon eens een keer een lingeriewinkel binnen. Loop dan direct naar de mooie setjes, in plaats van de – enkel – comfortabele setjes en verwen jezelf eens met wat mooie lingerie. Je zult merken; het is de moeite waard!

Reageer nu!

Comfortabel en op maat: prothese beha

Geplaatst op 4 December 2009 | categorie: Prothese |

Ieder jaar in oktober, de maand die volledig in het teken staat van borstkanker, wordt het maar weer pijnlijk duidelijk; steeds meer vrouwen krijgen te maken met borstkanker. En zelfs als de kanker uiteindelijk verdwenen is, kun je nog te maken krijgen met de nasleep. Bijvoorbeeld als je één of twee borsten af hebt moeten laten zetten. Een prothese beha kan je dan helpen om hier op een praktische manier mee om te gaan.

[..] Lees snel verder!

Reageer nu!

Kies de juiste sportbeha!

Geplaatst op 4 December 2009 | categorie: Sporten |

Als je regelmatig sport, dan is het verstandig om te investeren in een paar goede sportbeha’s: die houden je borsten goed op hun plaats, waardoor je minder last krijgt van pijnlijke borsten en het stuiteren voorgoed verleden tijd is. Daarnaast zorgt een goede sportbeha er gewoon voor dat je borsten er beter uit blijven zien; sporten zonder sportbeha kan leiden tot verslapping van het bindweefsel, wat uiteindelijk ook weer leidt tot hangende borsten.

Welke sportbeha past bij mij?

Het dragen van een sportbeha is dus belangrijk, maar hoe weet je welke sportbeha het best bij jou past? Het kiezen van het juiste exemplaar begint natuurlijk bij je maat: koop geen sportbeha zonder dat je weet wat je maat is. Die maat kun je goed thuis opmeten, maar je kunt ook hulp vragen in een lingeriewinkel.

[..] Lees snel verder!

Reageer nu!